Layher pastolių kampų montavimų paklotai cilindrinėms konstrukcijoms

Layher pastolių kampų montavimų paklotai cilindrinėms konstrukcijoms

 Layher pastolių įprastiniai kampų montavimų paklotai

Cilindriniai pastolių konstrukcijų segmentų sujungimai  dažnai kelia iššūkių, kai reikia užpildyti spragas. Galimi kampų montavimų sprendimai yra tarpų dengimas naudojant plieninius arba medinius tarpų antklotus. Tai kartais gali būti klasifikuojama kaip kliūtis, nes plieninis anklotas tarpams uždengti turi 45 mm aukščio slenkstį ir montuojasi ant darbinės platformos paklotų viršaus su specialiais fiksuojamais varžtais.

Be to, jie turi apsaugoti nuo netyčinio pasikėlimo ir paslydimo, o tai kartais yra pastolių problema, kai naudojami „Xtra-N“, „Robust“ arba „Stalu“ paklotai. Šių trijų paklotų modelių platformos nėra nepritaikytos plieninių ar medinių tarpų paklotų fiksavimui su varžtais ir kaiščiais.

U- kampų montavimų paklotai cilindrinėms pastolių konstrukcijoms

Sprendimas: kintamo kampo paklotas, pagamintas iš plieno. Jo dėka, galima uždengti iki 30 laipsnių pasisukusių pastolių kampą , kurių galimi pločių variantai yra 0,73 m ir 1,09 m. Juos galima naudoti su Layher fasadiniais pastoliais SpeedyScaf, bei su Layher moduliniais pastoliais Allround. Grublėtas, nuožulnus ir  neslidaus pakloto paviršius suteikia sklandų perėjimą. Paklotas ant fasadinių pastolių yra užfiksuojamas standartiniu būdu, uždedant kitą fasadinį rėmą ant viršaus prispaudimo būdu arba naudojant Allround modulinių pastolių pakloto užraktą.

Pastolių kampų montavimų paklotai

U- kampinis reguliuojamas paklotas saugesniems praėjimas tarp pastolių segmentų

Sprendimas: jei jums neužtenka 30 laipsnių pasisukimo kampo, tai kitas galimas panašus sprendimas – U reguliuojamas kampinis paklotas, kurio galimas pločio variantas yra 0,73 m. Šis paklotas reguliuojasi, tad jo pasisukimo kampas yra nuo 45 iki 90 laipsnių. Šis kampinis paklotas yra su paaukštinta plienine išorine sienele, kuri veikia kaip bortinė lenta.

Layher kampinių paklotų privalumai trumpai:

Sumažintas užkliuvimo pavojus, todėl saugus ir sklandus perėjimas tarp darbinių platformų.

Greitas montavimas be papildomų atskirų fiksavimo elementų nuo pasikėlimo.

Jokių susidūrimų ir trukdymų bortinių lentų montavimui.

Jokio pavojaus nuo užsidegimo rizikos, todėl idealiai tinka naudoti visose pramonės įmonėse.

Galima naudoti tiek Su Layher SpeedyScaf fasadiniais pastoliais, tiek su Layher Allround modulinais pastoliais.